loader image
O nama

Čigra d.o.o. građevinska je firma koja je na tržišti prisutna više od 20 godina i danas broji preko 70 zaposlenika. Glavna djelatnost tvrtke su usluge niskogradnje i visokogradnje, od jednostavnih do najzahtjevnijih projekata. U svom djelovanju rada iza sebe smo ostavili na stotine uspješnih projekata.

Zahvaljujući tome što u svom radu težimo vrhunskoj kvaliteti, te stalnom praćenju tržišta, danas smo tvrtka čije poslovanje je sinonim za jamstvo i kvalitetu.

Kako bi udovoljili Vašim potrebama i željama u domeni ponuđenih radova i usluga, na raspolaganju imamo građevinsku mehanizaciju, pouzdane uređaje i opremu, te stručan i sposoban tim djelatnika.

Vrijednosti na kojima temeljimo naš uspjeh su profesionalnost, uslužnost, povjerenje, ekonomičnost te razumijevanje potreba naših partnera I klijenata.

0
godine postojanja

više od

0
zaposlenih

preko

0
vlastitih strojeva i vozila
0 +
uspješnih projekata

▪ MISIJA

Izvođenje građevinskih radova niskogradnje, visokogradnje te aktivno učenje, napredovanje i usavršavanje naših znanja kako bismo bili ukorak onome što naši partneri i klijenti žele. Kroz održivi razvoj želimo biti na korist cjelokupnom gospodarstvu, pri tome pazeći da naše djelovanje bude u skladu sa etičkim poslovanjem.

▪ VIZIJA

Želimo biti vodeća tvrtka u izvođenju građevinskih radova na području Šibensko – kninske županije, aktivno osluškivati želje i potrebe te biti prvi izbor našim klijentima za realizaciju njihovih projekata.

▪ CILJEVI

> rad na izvrsnosti

> održavanje kvalitete

> osigurati rast i razvoj tvrtke

> timski rad

> prilagođavanje tržištu

> motivirani i sretni zaposlenici

> zadovoljni partneri i klijenti

TREBATE INFORMACIJU?

KONTAKTIRAJTE NAS

ČIGRA d.o.o.

113. Šibenske brigade HV-a 241c

22 000 ŠIBENIK

Poslovna jedinica Knin

Vukovarska 2

22 300 Knin

MB: 4567978

OIB: 14580925648

KONTAKT

info@cigra.hr

www.cigra.hr

Fax: 022 334 186

Pratite nas i na

društvenim mrežama:

NEWSLETTER

All rights reserved by Cigra.hr