loader image
Visokogradnja

Naša usluga VISOKOGRADNJE obuhvaća upravljanje gradnjom djelatnosti glavnog izvođača radova, sanacije, adaptacije planiranje i kontrolu gradilišta, te podrazumijeva gradnju objekata različite namjene:

▪ STAMBENI OBJEKTI

▪ OBITELJSKE KUĆE

▪ DVOJNI OBJEKTI

▪ STAMBENI BLOKOVI

▪ STAMBENE ZGRADE

Veliki dio naših projekata odnosi se na izgradnju stambenih objekata, obiteljskih kuća, dvojnih objekata, stambenih blokova i stambenih zgrada! Čigra u svojoj usluzi visokogradnje na području izgradnje ovog tipa objekata ostvario je značajan brand na hrvatskom tržištu i iza sebe ostavio brojne uspješne projekte.

▪ JAVNI (DRUŠTVENI) OBJEKTI

▪ OBJEKTI ZDRAVSTVA

▪ OBJEKTI KULTURE

▪ OBJEKTI ADMINISTRACIJE

▪ OBJEKTI TRGOVINE I UGOSTITELJSTVA

▪ OBJEKTI PROMETA I ŠKOLSTVA

Zahtjevne i izazovne projekte u segmentu javnih objekata, objekata zdravstva, objekata kulture, objekata administracije, objekata trgovine i ugostiteljstva te prometa i školstva Čigra uspješno izvodi zahvaljujući iskusnom i stručnom timu te opremi u koju se konstantno ulaže.

▪ GOSPODARSKI OBJEKTI

▪ INDUSTRIJSKI OBJEKTI

▪ POLJOPRIVREDNI OBJEKTI

Izgradnja gospodarskih, industrijskih i poljoprivrednih objekata čini veliki udio poslova visokogradnje koje Čigra godinama uspješno izvodi. Zbog specifičnosti izvođenja najviša razina predanosti prisutna je na svakom objektu koji izvodimo. Kao rezultat kvalitetne gradnje ostvaruje se povjerenje s klijentima s kojima iz godine u godinu ugovaramo i izvodimo radove na novim projektima. To nam je osobito zadovoljstvo i najveća vrijednost.

POGLEDAJTE SVE OBJEKTE

VISOKOGRADNJE

KOJE JE ČIGRA USPJEŠNO PRIVEO KRAJU!

>>>>>>>

TREBATE INFORMACIJU?

KONTAKTIRAJTE NAS

ČIGRA d.o.o.

113. Šibenske brigade HV-a 241c

22 000 ŠIBENIK

Poslovna jedinica Knin

Vukovarska 2

22 300 Knin

MB: 4567978

OIB: 14580925648

KONTAKT

info@cigra.hr

www.cigra.hr

Fax: 022 334 186

Pratite nas i na

društvenim mrežama:

NEWSLETTER

All rights reserved by Cigra.hr