loader image

Novi projekt izgradnje Plodina u Pločama!

Ugovoren je novi projekt Izvođenja građevinskih radova na izgradnji supermarketa Plodine. Naručitelj projekta je Plodine d.d. Iznimno nam je zadovoljstvo izvoditi radove na izgradnji trgovačkog supermarketa Plodine u Pločama. Ovo je za Čigru d.o.o. veliko priznanje iz razloga što je ovo već deveti objekt koji Čigra gradi za naručitelja Plodine d.d. duž Jadranske obale.

2019. godine Čigra je izvodila radove na izgradnji supermarketa Plodine u Sv. Filipu i Jakovu te u Pakoštanima. 2020. godine je izvodila radove na izgradnji supermarketa u Sukošanima i Kaštel Sućurcu. 2021.godine u Posedarju i Makarskoj, dok u 2022. je završila izgradnju u Rogoznici i Pirovcu te je započela s izgradnjom supermarketa Plodine u Pločama sredinom godine te je izgradnja istoga u tijeku.

Na svakom projektu kojeg izvodimo svaki član našeg tima daje maksimum. Nastojimo biti profesionalni, stručni, izvesti radove u zadanim rokovima što u konačnici rezultira zadovoljnim naručiteljem usluge. Deveto izvođenje radova za naručitelja svakako je potvrda zadovoljstva i kvalitete gradnje.